

Tai labai paprastas, bei gardus migdolų blynelių receptas, puikiai tinka besilaikant keto dietos.
Taigi pradėk nuo kiaušinių išplakimo, į juos įmaišyk druską, prieskonius bei migdolu miltus. Paskutinis žingsnis tešlai paruošti – pilk migdolų pieną iš lėto ir ,tuo pačiu metu, maišyk tešlą. Tešla turi gautis tirštoka, bet tuo pačiu metu lengvai pilama.
Įkaitink keptuvę su šlakeliu aliejaus iki vidutinio karščio bei pilk tešlą su samčiu. Blynelius apkepk po maždaug 3min iš abiejų pusių.
Ant karštų blynelių dėk tai, ką mėgsti. Man jie labai patiko su riešutų sviestu bei plakta grietinėle.
Taip pat šiuos blynelius galima daryti su cukrumi arba saldikliu – rekomenduoju naudoti stevija.
Ingridientai.
- 300g migdolų miltų.
- 250ml migdolų pieno.
- 2 kiaušiniai.
- žiubsnelis druskos.
- žiubsnelis muškato.
- 0,5 arbat. š. cinamono
- Šlakelis vanilės ekstrakto