Taigi, lengvas bei sveikas užkandis, ar apetaizeris. Pradėk nuplaunant rukolos salotas bei braškes ir jas nusausinant. Graikinius riešutus sutraiškyk bei suberk skrudinti sausoje keptuvėje. Kol riešutai skrunda, indelyje sumaišyk alyvų aliejų, medų, citrinos sultis, druską bei kapotus čiobrelio lapelius. Nepamiršk vis pajudinti keptuvės su skrundančiais riešutais. Rukolos lapus sumėtyk rankomis su užpilu, bei sukrauk ten, kur patieksi salotas. Braškes perpjauk per pus ir sudėliok į indą, belieka pabarstyti graikiniais riešutais ir baigta.
Ingidientai
- Didelė sauja rukolos lapų
- 3-4 Graikiniai rišutai
- Arbatinis šaukštelis alyvų aliejaus
- Arbatinis šaukštelis citrinos sulčių
- Puse arbatinio šaukštelio medaus
- Žiubsnelis šviežių citrininio čiobrelio lapelių
- Druska
- 2 Šviežios braškės
Comments are closed.