Mano firminių makaronų antra versija. Gali keistai nuskambėti uogų panaudojimas šiam receptui, bet gervuogės suteikia gaivumo ir rūgštelės kuri puikiai dera su krevetėmis.
Taigi nieko nelaukiam, pradėk užkisdamas puode vandens makaronams. Sutraiškyk česnako skilteles bei pakepink jas alyvų aliejuje, nedideliam karštyje. Vandeniui užvirus – berk druskos.Italai, su kuriais dirbau, sako, jog vanduo makaronams turi būti jūros vandens sūrumo… i know doesint help a lot. Sudėk virti makaronus. Iš keptuvės išimk česnako skilteles ir suberk krevetes, joms pakepus apie vieną minutę, pagardink jas druska, pipirais, saldžiąja raudona paprika, medumi bei šlakeliu vyno. Kai vynas išgaruos ir krevetės mažumėlę karamelizuosis, sudėk į keptuvę makaronus, gerai išmaišyk. Patiekiant ant viršaus patraiškyk liofilizuotų aviečių bei uždėk kelias gervuoges. Šis receptas puikiai tinka, jei nori padaryti įspūdį kritusiam į akį žmogui..
- Rutuliukas papparelle makaronų
- 6 Karališkosios krevetės
- 2 Skiltelės česnako
- 3 Gervuogės
- 1 Liofilizuota avietė
- 3 Valg. Š. Balto, sauso vyno
- 1 Valg. Š. Alyvų aliejaus
Comments are closed.